Passer bra for dere som ønsker mat fra forskjellige verdensdeler. Her har vi satt sammen spennende smaker fra forskjellige land, med hovedvekt på asiatisk kjøkken. Denne buffeten passer best sittende til bords.

Minimum 20 kuverter for bestilling og utkjøring.

 

Teriyaki marinert laks

Ovnsbakt laks med ingefær, chili, hvitløk og koriander, på en seng av spinat med sesam og lime.

A: laktose (smør), soyasaus (uten gluten)
– – –

Kylling i Tandoori marinade

Tandoori marinert kyllingfilèt fra Stange med ingefær og koriander.

A: oystersaus (uten gluten), kan inneholde spor av peanøtter og nøtter, sennep
– – –

Svinefilét Satay

Ytrefilèt av svin, marinert i indonesisk satay marinade med peanøttsaus, stjernefrukt og koriander.

A:, Oystersauce (uten gluten), soyasaus (uten gluten), fishsauce, sesamolje (sesamfrø), peanøtter

– – –

Thainudelsalat

Eggnudler av hvete, gulrøtter, vårløk og mango «tai style» med ingefær, koriander, soya og oyster saus. Toppet med spirer og cashewnøtter.

A: gluten (hvete), egg, sesamolje (sesamfrø), soyasaus (uten gluten), oystersauce (uten gluten), peanøttolje (peanøtter), fishsauce
– – –

Poteter «Aloo Baji»

Spicy poteter tilberedt på tradisjonelt indisk vis.

A: sennepsfrø
– – –

Grillede grønsaker på asiatisk vis

Sprø grønnsaker grillet og marinert i honning, soyasaus og peanøttolje. Toppet med sesamfrø.

A: soyasaus (uten gluten), peanøttolje (peanøtter), sesamfrø
– – –

Chilli- og koriander raita

Youghurt saus med chilli, koriander og lime.

A: melk
– – –

Couscoussalat med nøtter og fiken

Couscous av hvete med nøtter, fiken, aprikoser, og red rhubarbsalat. Serveres med en frisk dressing av urter og appelsin.

A: pistasjnøtter, valnøtter, gluten (hvete), melk (smør)
– – –

Eksotisk brød

Hjemmebakt brød med kalonji frø og kardemomme.

A: gluten (hvete), penslet med egg

Pris pr kuvert kr 305,- 15 % eks mva (kr 350,75,- inkl mva).

 

Vennligst ta kontakt og bekreft bestillingen senest tre dager før levering av maten.

 

Generelle betingelser
  • Vi leverer innenfor Oslo og Akershus. Takster for levering
  • Endelig antall, levering eller avbestilling må bekreftes senest 3 dager før levering.
  • Private selskaper betaler med kort/kontant om ikke annet er avtalt. Vi har betalingsterminal.
  • Vi tar kontakt for å bekrefte din bestilling så snart vi kan, senest 24 timer eller ved første ordinære arbeidsdag etter mottatt bestilling.


Jeg ønsker å bestille Crossoverbuffét til
personer.
Leveringsdato:
Tidspunkt:

Minimum 20 kuverter for utkjøring.

Emballasje:
Terracottafat
Terracottafatene må returneres vasket, på dagtid.
Engangsemballasje


Leveringsadresse:
* Gate og nr:
* Postnr. / sted:
Kontaktinformasjon:
* Fornavn og etternavn:
* E-post:
Telefon:
Tilleggsinformasjon:
Vi trenger å vite om det feks er allergier vi skal ta hensyn til.
Har du spørsmål til bestillingen skriver du de her.
En * indikerer obligatorisk informasjon