En litt mindre buffet og et rimeligere alternativ for dere som vil ha en lett lunsj eller et mindre måltid på kvelden.

 

Reker i mangosalsa.

Store reker i en frisk og sommerlig marinade med mango, appelsin, ingefær, og chili.

A: skalldyr, sitrus, dijon.

– – –

Albondigas med pikant tomatsaus

Spanske kjøttboller, spicy og gode. Toppet med syrlig chilli.

A: obs: uten gluten, egg, laktose

– – –

Patatas Bravas

Bravas betyr hissig. Varme råstekte poteter toppet med hissig chillimajo.

A: egg

– – –

Spansk kylling med chorizo og oliven.

Overvinge av kylling fra Stange med chorizo pølse, oliven og perle tomater.

A: sitrus

– – –

Sensommer salat med vannmelon og feta ost

Grønn salat med vannmelon, fetaost,oliven og rød løk.

A: laktose.

– – –

Aioli 

Spansk hvitløksmajones med et hint av kapers for en ekstra saltsmak.

A: egg, dijonsennep

– – –

Hjemmebakt focaccia

Italiensk brød med rosmarin og grovt salt. Her trengs det ikke smør, det er mye olivenolje i brødet. Smaker godt med aiolli til.

A: gluten

– – –

Pris pr kuvert: kr 203,- eks 15% mva (kr 233,75 inkl mva)

 

Vennligst ta kontakt og bekreft bestillingen senest tre dager før levering av maten.

Generelle betingelser
  • Vi leverer innenfor Oslo og Akershus. Takster for levering
  • Endelig antall, levering eller avbestilling må bekreftes senest 3 dager før levering.
  • Private selskaper betaler med kort/kontant om ikke annet er avtalt. Vi har betalingsterminal.
  • Vi tar kontakt for å bekrefte din bestilling så snart vi kan, senest 24 timer eller ved første ordinære arbeidsdag etter mottatt bestilling.


Jeg ønsker å bestille Lunsjmeny til
personer.
Leveringsdato:
Tidspunkt:
Emballasje:
Terracottafat
Terracottafatene må returneres vasket, på dagtid.
Engangsemballasje


Leveringsadresse:
* Gate og nr:
* Postnr. / sted:
Kontaktinformasjon:
* Fornavn og etternavn:
* E-post:
Telefon :
Tilleggsinformasjon:
Vi trenger å vite om det feks er allergier vi skal ta hensyn til.
Har du spørsmål til bestillingen skriver du de her.
En * indikerer obligatorisk informasjon