Tapas especiales er vår mest populære buffet. Her har vi satt sammen de mest populære rettene våre og råvarene har høyere standard enn 7 retters tapas. Kan inntas stående med gaffel og en liten tallerken, men her anbefales at man sitter til bords. Denne buffeten passer bra til konfirmasjoner, bryllup, 40 – 50 årslag, firmafester, julebord og sommerfester.

 

Scampi pil pil, med Romesco

Kjempereker grillet med chilli, hvitløk, persille og korianderfrø. Tilberedt med Romescosaus og mandelflak.

A: skalldyr, mandler, oysersauce og fishsauce (uten gluten)

– – –

Pollo a la Manchega

Kyllingfilet fra Stange Gård panert i egg, spansk manchegoost og stekt på grill.

A: egg, gluten. laktose (sauemelk)
– – –

Albondigas med pikant tomatsaus.

Spanske kjøttboller, spicy og gode. Toppet med syrlige grønne chilli. Tomatsaus med laubær, chili og hvitløk.

A: obs: uten gluten, egg, laktose
– – –

Spansk spekemat: Serranoskinke og to typer Chorizo med Spanske oliven

Serranoskinke fra høyslettene nordvest for Madrid. Saltet, lufttørret og modnet i minimum 12 mndr. Fra en av Spanias topprodusenter. Chorizo Picante, en grovere, sterk choritzo med spansk «pimenton». Chorizo Pamplona er finere og mindre kraftig. Serveres med et utvalg av spanske delikatesseoliven.

A: sitrus i oliven
– – –

Poteter i urte- og sennepsvinagrette med Chorizo

Grønn potetsalat med friske urter, dijonsennep og cornichon.Toppet med chorizopølse.

A: dijonsennep
– – –

Ristet pimentos salat med honning og mandler

Typisk spansk pimentossalat med grillet paprika, honning, mandelflak og sherry

A: mandler
– – –

Artisjokker med Habas og Salsa verde.

Marinerte artisjokkhjerter med ekte tradisjonelle Spanske bondebønner. Marinert i en grønn vårlig marianade.

A: dijonsennep, fisk (ansjos)
– – –

Tomatsalat med fetaost, oliven og balsamico vinaigrette

Grønn salat med klasetomater, fetaost, oliven, rød løk og balsamico vinaigrette.

A: laktose, sitrus, dijonsennep

– – –

Mojo

Nydelig og pikant paprikasaus fra Kanariøyene.

A: gluten

– – –

 Hjemmebakt Foccacia

Italiensk olivenbrød med rosmarin og grovt salt som vi baker selv. Her trengs ikke smør, det er mye olivenolje i brødet. Godt å dyppe i Mojo saus.

A: gluten
– – –

Tilleggsvalg: Kr 32,-  eks mva ( kr 36,80 inkl mva) pr kuvert.

Manchego med membrillo.

Spansk saueost fra La Mancha-distriktet. Serveres med tradisjonell kvedegele og Spanske røkte mandler

A: laktose, mandler

Pris pr kuvert kr 288,- eks 15% mva (kr 331,20 inkl mva).
Pris pr kuvert med manchego kr 317,- eks 15% mva (kr 364,55 inkl mva).

 

Vennligst ta kontakt og bekreft bestillingen senest tre dager før levering av maten.

 

Generelle betingelser
  • Vi leverer innenfor Oslo og Akershus. Takster for levering
  • Endelig antall, levering eller avbestilling må bekreftes senest 3 dager før levering.
  • Private selskaper betaler med kort/kontant om ikke annet er avtalt. Vi har betalingsterminal.
  • Vi tar kontakt for å bekrefte din bestilling så snart vi kan, senest 24 timer eller ved første ordinære arbeidsdag etter mottatt bestilling.


Jeg ønsker å bestille Tapas especiales til
personer.
Leveringsdato:
Tidspunkt:

Minimum 10 kuverter for utkjøring.

Tilleggsvalg:
Manchego med membrillo (+ 35,- per kuvert)
Emballasje:
Terracottafat
Terracottafatene må returneres vasket, på dagtid.
Engangsemballasje


Leveringsadresse:
* Gate og nr:
* Postnr. / sted:
Kontaktinformasjon:
* Fornavn og etternavn:
* E-post:
Telefon:
Tilleggsinformasjon:
Vi trenger å vite om det feks er allergier vi skal ta hensyn til.
Har du spørsmål til bestillingen skriver du de her.
En * indikerer obligatorisk informasjon