Event

Skal du arrangere et større event, begivenhet, happening eller tilsetning? Vi i Vann i munn Catering har lang erfaring og vi tilpasser gjerne arrangement som er bygd opp rundt et tema. Selv om mat og pris selvsagt er viktig i slike sammenhenger, er det også andre momenter som teller ved valg av leverandør. Ikke minst må borddekkingen og serveringsutstyret tilpasses konseptet kunden har valgt.

Uansett om du planlegger en stor eller liten event, er det viktig at du og dine får ro til å konsentrere dere om selve programmet. Logistikken må fungere knirkefritt. Vi har velprøvde systemer for buffet, og selve gjennomføringen av små og store arrangementer. Din levering er i de beste hender.

Vann i munn Catering har også tilgang til en utstyrsbase som gjør at vi er i besittelse av alt utstyr som trengs for å gjennomføre arrangementer – alt fra terrakotta fat, porselensfat, kjeler, kokeplater og annet småutstyr til store stekeovner og kjølebil.

For menyforslag kan du klikke deg inn på våre menyer, eller du kan kontakte Rachel på post@vannimunn.no for flere menyforslag og skreddersøm.

DSC7935-e1529388745313