Event

Kick off, lansering, premiere, jubileum? Vann i munn Catering har lang erfaring med servering til større arrangementer. Vi tilpasser gjerne arrangement som er bygd opp rundt et tema. Selv om mat og pris selvsagt er viktig i slike sammenhenger, er det også andre momenter som teller ved valg av leverandør, ikke minst må borddekkingen og serveringsutstyret tilpasses konseptet kunden har valgt.

 

Noen eksempler; Vi lagde egen meny til Hydro sin sommerfest, med tema Brasiliansk. Vi lagde filosofiske buffeter til SV sitt landsmøte med tema fra Sofies Verden. Maten ble spesiallaget etter tradisjon fra landene hvor de de fire store filosofene hadde sitt opphav.  Vi lagde og tapas i anledning flyttingen av Telenor til Fornebu.

 

Uansett om du planlegger en stor eller liten event, er det viktig at du og dine medarbeidere får ro til å konsentrere dere om selve programmet. Logistikken må fungere knirkefritt. Vi har velprøvde systemer for buffet, banketter og selve gjennomføringen av små og store arrangementer. Din levering er i de beste hender.

 

Vann i munn Catering har også tilgang til en utstyrsbase som gjør at vi er i besittelse av alt utstyr som trengs for å gjennomføre arrangementer – alt fra terrakotta fat, porselensfat, kjeler, kokeplater og annet småutstyr til store stekeovner og kjølebil.

 

For menyforslag kan du klikke deg inn på våre våre menyer, eller du kan kontakte Monica på post@vannimunn.no for flere menyforslag og skreddersøm.

event_krativ_catering_oslo_mat