Tapas Catering til Firmafest

Jubileum, navne skifte, fusjon, storkontrakt eller møte mat? Eller bare en liten markering for å prise de ansatte? Det fins mange anledninger og gode grunner til å samle troppene utenfor arbeidstid til et velfortjent pusterom i hverdagen.
Vi i Vann i Munn Catering har en filosofi om at et godt måltid er med på å løfte stemningen i hvilket som helst selskap i hvilken som helst bedrift. Vi kan bistå deg og dine kollegaer med autentiske matretter og tapas fra Spania og Midtøsten. Vi har hentet vår inspirasjon og kunnskap fra en rekke mat-reiser fra landsbygd til by. Det er vår kunnskap som gjør at vår tapas skiller seg ut fra det du har smakt tidligere.

 

En rekke gjengangere vi stolt arbeider med
Vann i Munn Catering har gjennom årene levert mat rundt til kontorer og tilstelninger vi er svært stolte av. Derav kan vi nevne: De fleste departementene i Oslo, Warner Music, Fiskars AS, Bane NOR, Teleplan Consulting, Norsk Riksringkasting, Propel AS, Eksportfinans, Transport Økonomisk Institutt og mange fler.

 

Vi tar oss av alt om du vil, så alle får vært med på festen. Les menyene og se om du finner noe som passer, eller ta kontakt, så diskuterer vi dine ideer og finner gode løsninger rundt serveringen. Vi lover å gjøre alt for å motivere dine medarbeidere til fornyet innsats!

Under følger våre populære tapasbuffeter som passer til anledningen, for andre menyforslag kan du klikke deg inn på våre våre menyer for å se flere alternativer.

firmafest-1000x1117 (1)

Bestselgere til Firmafest

Smaken av Midtøsten

398 kr

Tapas exclusivas – Eksklusiv tapas

528 kr