Julebord

I jula hører våre tradisjoner med, og julebord har vært en betydelig sosialt måltid helt siden middelalderen.

Har du vært så heldig at du er blitt valgt til å sitte i årets julebordkomite? Om du har fått ansvar for årets julebord på jobben, eller om du skal samle noen kollegaer, familie eller gode venner hjemme hos deg, så tar vi oss gjerne av maten!

I våre juletapas har vi kombinert de mest tradisjonelle julerettene Norge har å by på, med de beste råvarene, for å gi deg og dine den optimale julefølelsen. Rettene våre er laget fra bunn av med kjærlighet av våre dyktige og dedikerte kokker! Senk skuldrene i jula, og overlat maten til oss! Vi tilbereder, anretter og pynter rettene for deg på pene fat. Dette for at du som vert skal oppleve det enkelt å bare legge ut maten.

Trenger du lokaler, har vi også kontakt med en rekke selskapslokaler som vi kjenner rundt i bransjen. Vi kan også være behjelpelige med planlegging og bemanning etter behov. Sammen lager vi det så formelt eller uformelt som du vil ha det.

Under følger våre bestselgere til julebord, for andre menyforslag kan du klikke deg inn på våre våre menyer for å se flere alternativer.

julebord-1000x1117

Bestselgere til Julebord

Tradisjonell Norsk Juletapas

15/10/2024.

410 kr

Tradisjonell Norsk Juletapas med varm ribbe

15/10/2024.

450 kr

Riskrem med rødsaus

15/10/2024.

49 kr