Hvem er vi?

Vann i munn AS ble etablert i 1996 og har sine røtter fra Sagene bydel. Vi er stolte av å være først ute med ekte autentisk Spansk tapas som catering. I 2019 ble Vann i Munn kjøpt opp av Kreativ Catering, og flyttet til større og moderne lokaler her på Skullerud. Med utvidet kapasitet, kan vi nå satse fremover og ta imot flere og større bestillinger.

Vi har vært med på smaksreiser og lært oss matkulturene, råvarer, krydder og sammensetningene på nært hold, og synes det er veldig gøy å kunne tilby et spennende alternativ til det Norske tradisjonelle koldtbordet. Et måltid som er perfekt til sosiale sammenkomster, allsidig og variert med flere komponenter, og av rene smaker fra de mest utsøkte råvarer. Det er ingen tilfeldigheter i våre sammensatte menyer, eller i våre valg av råvarer og ingredienser. Alt er laget for å gi deg og dine gjester smaksopplevelser som sent vil glemmes. Alt du får servert på våre buffeter er laget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet, ferdig anrettet og pyntet på pene terracottafat.

Våre menyer

Tapas har sin opprinnelse fra Spania og kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke til»/ «å dekke over». Det tilhørende substantivet er una tapa som betyr «et lokk». Opprinnelig plasserte man en liten brødskive over sherryglassene for å forhindre fluer, men senere ble det også plassert småretter, en ostebit eller en skinkebit oppå glassene. Vi har tatt tapas til et nytt nivå, der det fortsatt består av delikatesser, men i tilfredsstillende porsjoner som du garantert blir mett av.

Våre menyer Tapas La Fiesta og Tapas Exclusivas, er våre stoltheter når det kommer til tapas sin autentisitet, opprinnelse og det spanske kjøkken.

Vi har også gleden av å tilby Tapas fra Midtøsten. Midtøstens kjøkken ansees som bærekraftig og miljøvennlig med sitt store utvalg av grønnsaksretter. «Smaken av Midtøsten» består av smaksrike retter med vakre farger, men allikevel ikke sterk.

Som kokkekunstnere er vi også stolte av å kunne by på en meny som definitivt skiller seg ut, vår egen fullverdige Veganske Tapas. Den grønne bølgen har kommet for å bli, og klimavennlig og bærekraftig mat er viktigere nå enn noen gang.
Vår veganske tapas buffet er laget på ferske råvarer og garantert 100% vegansk og vårt mest bærekraftige alternativ.