Hvem er vi?

Vann i munn AS ble etablert i 1996 og har sine røtter fra Sagene bydel. Vi er stolte av å være først ute med ekte autentisk Spansk tapas som catering. I 2019 ble Vann i Munn kjøpt opp av Kreativ Catering, og flyttet til større og moderne lokaler her på Skullerud. Med utvidet kapasitet, kan vi nå satse fremover og ta imot flere og større bestillinger.

Vi har vært med på smaksreiser og lært oss matkulturene, råvarer, krydder og sammensetningene på nært hold, og synes det er veldig gøy å kunne tilby et spennende alternativ til det Norske tradisjonelle koldtbordet. Et måltid som er perfekt til sosiale sammenkomster, allsidig og variert med flere komponenter, og av rene smaker fra de mest utsøkte råvarer. Det er ingen tilfeldigheter i våre sammensatte menyer, eller i våre valg av råvarer og ingredienser. Alt er laget for å gi deg og dine gjester smaksopplevelser som sent vil glemmes. Alt du får servert på våre buffeter er laget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet, ferdig anrettet og pyntet på pene terracottafat.

Våre menyer

Tapas har sin opprinnelse fra Spania og kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke til»/ «å dekke over». Det tilhørende substantivet er una tapa som betyr «et lokk». Opprinnelig plasserte man en liten brødskive over sherryglassene for å forhindre fluer, men senere ble det også plassert småretter, en ostebit eller en skinkebit oppå glassene. Vi har tatt tapas til et nytt nivå, der det fortsatt består av delikatesser, men i tilfredsstillende porsjoner som du garantert blir mett av.

Våre menyer Tapas La Fiesta og Tapas Exclusivas, er våre stoltheter når det kommer til tapas sin autentisitet, opprinnelse og det spanske kjøkken.

Vi har også gleden av å tilby Tapas fra Midtøsten. Midtøstens kjøkken ansees som bærekraftig og miljøvennlig med sitt store utvalg av grønnsaksretter. «Smaken av Midtøsten» består av smaksrike retter med vakre farger, men allikevel ikke sterk.

Som kokkekunstnere er vi også stolte av å kunne by på en meny som definitivt skiller seg ut, vår egen fullverdige Veganske Tapas. Den grønne bølgen har kommet for å bli, og klimavennlig og bærekraftig mat er viktigere nå enn noen gang.
Vår veganske tapas buffet er laget på ferske råvarer og garantert 100% vegansk og vårt mest bærekraftige alternativ.

Våre referanser

I forbindelse med Erna Solbergs 50års feiring: «Maten var fantastisk god, fikk masse skryt også fra de kresne med sans for god mat.

Erna Solberg - Partileder Høyre

Da vi ga Tommy og Kreativ Catering frie tøyler for å lage maten på personalfesten vår, dukket de opp med et av de mest fantastiske og kreative måltidene noen av oss har smakt, med en rekke råvarer ingen av oss hadde vært borti tidligere. Unikt!

Andreas Viestad
matentusiast, matskribent og driver av Geitmyra matkultursenter for barn

Tusen takk til Kreativ Catering for topp service og fantastisk mat til vår barnedåp. Nesten 20 voksne og barn hadde en strålende dag. Vanligvis er det jeg som kokkelerer, noe jeg liker svært godt. Men denne gangen kunne jeg nyte selskapet sammen med gjestene. Null stress, mye kos og glede! Takk for maten da…

Øyvind Loven
Komiker og programleder på Radio Norge

Kreativ Catering utvikler nye, spennende retter for oss. Vi opplever Kreativ Catering som en serviceinnstilt samarbeidspartner som leverer raskt og alltid som avtalt. De er alltid oppdatert på de siste mattrendene, og våre hotell- og kantinekunder er svært fornøyde med både de spennende oppskriftene og de lekre bildene. Dere anbefales å gå inn på www.paamenyen.no/oppskrifter, sier marketingsjef i TINE Salg Storhusholdning, Brita Unnerud. Kreativ Catering kan også anbefales på matkurs. Våre kunder ble meget inspirert etter en kreativ dag på Ljabru…

Brita Unnerud
Marketingsjef TINE, Salg Storhusholdning

Kreativ Catering er Frammuseets faste leverandør av alt fra fingermat til 8-retters menyer inspirert av polare forhold og genuine norske råvarer. Itillegg til at våre kunder er meget fornøyd med maten vi serverer, er Tommy og de øvrige i Kreativ catering en fornøyelse å jobbe med. De leverer som avtalt hver gang…

Geir O. Kløver
Direktør Frammuseet

Gastronomisk Institutt er et kompetansesenter som sprer matglede og jobber for å øke forståelsen for mat og drikke. GI har noen av landets beste og mest profilerte fagfolk i staben. Kreativ catering har vist seg som en meget trygg og kompetansesterk leverandør og produsent ifb med flere av våre prosjekter og de har ved flere anledninger vært leid inn med oss for å gjennomføre store og små arrangementer. Kreativ Catering har dyktige fagfolk og høy kompetanse på mange felt og utviser stor glede og profesjonalitet i sitt arbeide. GI har hatt stor glede av samarbeidet og håper det kan fortsette i fremtiden!

Thomas Bjørseth Nilsen
Daglig leder avd. Oslo Gastronomisk Institutt AS

Kreativ catering har vært hovedsamarbeidspartner siden 2006 og har ved enhver anledning levert fantastisk, smakfull mat og de utviser høy grad av profesjonalitet og trygghet. Oslo Spektrum har både store, små, uhøytidelige og høytidelige arrangementer samt konserter med noen av verdens største stjerner. De små intime middagene så vel som store banketter med spennvidde fra 2 – 2500 personer går på skinner og Kreativ catering viser hver gang hva de er gode for. Kort sagt er samarbeidet meget godt og vi ser frem til ennå mange fine år fremover!

Svein Rønning
F&B manager Oslo Spektrum