Autentisk mat fra Midtøsten

Vår interesse for mat fra Midtøsten er stadig økende, og spør du oss i Vann i Munn Catering mener vi at det ikke er tilfeldig. Midtøsten er kjent for sine småretter som brukes som egne måltider. Her til lands spiser vi stadig mer hummus, tahini, falafel, bulgur og kikerter for hvert år som går. Mat fra Midtøsten er en trend som er i ferd med å bre om seg med sine vakre farger. Maten er full av smak, men allikevel ikke sterk. Midtøstens kjøkken ansees som bærekraftig og miljøvennlig, og har et stort utvalg av grønnsaksretter.

Spør du oss i Vann i Munn føler vi mat fra Midtøsten er en undervurdert perle for alle som vet verdien av gode måltider og spennende smaker.

Ment for å deles, men også for å bli mett

Det sosiale aspektet er vesentlig for populariteten Midtøsten mat har her til lands. Her kan dere velge blant en rekke spennende småretter, ment for å deles med de du er glad i. Vi garanterer at alle vil finne sine favoritter. Når menyen er bred og godt dekkende, kan du være trygg på at du og dine gjester forlater bordet mette og glade.

Passer perfekt for gjester som ønsker unike og nye smaksopplevelser!

Vår buffet fra Midtøsten inneholder smaksperlene:

Dukah krydrede villfangede reker
(Skalldyr, nøtter (mandler, pistasj))

Harissamarinert landkylling
(sulfitt)

Lammekøfte

Gulrot og auberginsalat med belugalinser

Bakt rødbetesalat med sesamdressing og granateple
(Sesam, sulfitt)

Tabouleh med finhakket persille, frisk minte, tomat og sitron
(Nøtter, gluten (hvete))

Hummus
(Sesam)

Muhamara dip
(Nøtter(valnøtt), gluten)

Mynthe og korianderyoghurt
(Melk)

Saftig Libabrød
(Gluten (hvete))

DRIKKEANBEFALINGER

RØDVIN

Barbera d’Alba Superiore

Giovanni Rosso Donna Margherita Barbera d’Alba 

HVITVIN

Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc organic 2021

Montfollet Le Valentin Bordeaux Blanc 2021 

ØL

Staropramen, lys lager

Alle våre matretter fra Midtøsten er laget fra bunnen av med kortreiste matvarer, og med autentiske ingredienser, nettopp for å kunne gi deg og dine gjester den autentiske smaken av den fantastiske matkulturen fra Midtøsten.

Et hvert selskap kan kombineres med mat fra Midtøsten

Som spesialist på tapas har vi videreført vår kokkekunst og rutiner på kjøkkenet for matretter fra Midtøsten. Vi har gode erfaringer med mat for alle typer selskaper og arrangementer, både private og for bedrifter. Så lenge du har gjester som er glad i smaksopplevelser som sent vil glemmes.

Siden vår oppstart i 1996 har vi opparbeidet oss mange lojale og faste kundeforhold da vi har fulgt vår filosofi om autentiske matretter for våre gjester som ønsker tapas og mat som skiller seg ut, men på en positiv og nyskapende måte!

Vi er tilgjengelig i hele Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ser frem til å høre fra deg!