Eksotisk mat for selskaper

For deg som skal arrangere selskap, men som undres over hvordan man kan gi gjestene en annerledes og ny smaksopplevelse kan vi trygt meddele deg at du har kommet til rett cateringselskap.

Hos oss i Vann i Munn Catering finner du en rikelig meny av eksotisk mat laget fra bunnen av med lidenskap og naturlige råvarer fra både Spania og Midtøsten.

Vår erfaring ligger i en rekke besøk på landsbygder og byer i både Spania og Midtøsten. Det er ingen tvil om at vår buffet har sin inspirasjon fra mange autentiske og kulturelle særpreg. Vårt mål er å gi deg og dine gjester mange spennende smaksopplevelser via vår Midtøsten- og tapas-meny.

Med tanke på den godt dekkende menyen vil selv den kresne finne sine favoritter!

Vi kan friste med disse eksotiske smaksopplevelsene

– 7 retters tapas

– Tapas la Fiesta – Klassisk tapas

– Tapas Especiales – Tapas med retter fra hele Spania

– Tapas Exclusivo

– Smaken av Midtøsten

– Tapas Vegansk

Alle våre retter leveres på Spanske terrakottafat hvor maten er autentisk og lekkert dandert og passer perfekt for selskaper med 20-500 gjester. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker profesjonell catering med autentiske og eksotiske matopplevelser.

Eksotisk mat for en hver anledning

Vi i Vann i Munn vil si at eksotisk mat hører hjemme i selskaper hvor det finnes gjester som liker nye og unike smaksopplevelser. Siden vår oppstart i 1996 har vi benyttet våre erfaringer fra våre matreiser og kombinert disse med vår passion og gode råvarer. Vi har fornøyde oppdragsgivere fra alle typer selskaper – vi har ingen grenser.

Vi er tilgjengelig i hele Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker et utvalg av eksotisk mat for ditt selskap, og som dine gjester vil huske deg for!