Tapas som alltid er «Best i test»!

Det er ingen tilfeldighet at vi i Vann i Munn Catering utmerker oss i catering-tester av Spansk tapas. Helt siden vår oppstart i 1996 har vi besøkt Spanias landsbygder og byer for å kunne definere smaken av Spania. I dag kan vi med trygghet si at vår tapas-meny er sterkt inspirert fra de autentiske mattradisjonene Spania anerkjennes for.

En hemmelighet bak vår suksess er å alltid være trofast mot de beste råvarene, og når man fletter gode ingredienser sammen med erfaring og kunnskap er mye av suksessoppskriften for å komme best ut av catering- og tapas-testene.

Klar filosofi som er bevart den dag i dag

Vi har alltid hatt et ønske om å gi nordmenn mer spennende og varierte matretter å velge i. For oss er utvikling viktig og vi kan med trygghet si at vi har klart å bevare vår filosofi når vi stadig utforsker nye råvarer og kombinasjoner som kan utgjøre det lille ekstra i sjangeren tapas. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker de beste smaksopplevelsene fra Spania!

På vår Spanske tapas-meny finner du

  • 7 retters tapas
  • Tapas la Fiesta – Klassisk tapas
  • Tapas Especiales – Tapas med retter fra hele Spania
  • Tapas Exclusivo
  • Tapas Vegansk

Flere av rettene på menyen er kåret som «Best i test» flere ganger og er det trygge alternativet, selv for den kresne gjest. Vår Tapas-meny er laget med erfaring og godt håndlag.

Alle våre retter leveres på Spanske terrakottafat hvor maten er autentisk og lekkert dandert og passer perfekt for selskaper med 20-500 gjester. Vi er opptatte av å gi dere den autentiske opplevelsen fra A-Å. Vi er tilgjengelig i hele Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

For deg som ønsker tapas som skiller seg ut og som garantert vil falle i smak hos dine gjester, kan du trygt ta kontakt med oss i Vann i Munn Catering!