Tapas som alltid er «Best i test»!

Det er ingen tilfeldighet at vi i Vann i Munn Catering utmerker oss i catering-tester av Spansk tapas. Helt siden vår oppstart i 1996 har vi besøkt Spanias landsbygder og byer for å kunne definere smaken av Spania. I dag kan vi med trygghet si at vår tapas-meny er sterkt inspirert fra de autentiske mattradisjonene Spania anerkjennes for.

En hemmelighet bak vår suksess er å alltid være trofast mot de beste råvarene, og når man fletter gode ingredienser sammen med erfaring og kunnskap er mye av suksessoppskriften for å komme best ut av catering- og tapas-testene.

Klar filosofi som er bevart den dag i dag

Vi har alltid hatt et ønske om å gi nordmenn mer spennende og varierte matretter å velge i. For oss er utvikling viktig og vi kan med trygghet si at vi har klart å bevare vår filosofi når vi stadig utforsker nye råvarer og kombinasjoner som kan utgjøre det lille ekstra i sjangeren tapas. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker de beste smaksopplevelsene fra Spania!

På vår Spanske tapas-meny finner du

  • Tapas la Fiesta – Klassisk spansk tapas
  • Tapas Exclusivas – Eksklusiv tapas
  • Tapas Veganas – Vegansk tapas
  • Créma Catalana
  • Sitron og Polentakake

Våre menyer Tapas La Fiesta og Tapas Exclusivas, er våre stoltheter når det kommer til tapas sin autentisitet, opprinnelse og det spanske kjøkken.

Flere av rettene på menyen er kåret som «Best i test» flere ganger og er det trygge alternativet, selv for den kresne gjest. Vår Tapas-meny er laget med erfaring og godt håndlag. Alt er laget for å gi deg og dine gjester smaksopplevelser som sent vil glemmes. Alt du får servert på våre buffeter er laget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet, ferdig anrettet og pyntet.

Tapas for alle typer selskaper og arrangementer

På vår tapasmeny finner du et bredt utvalg av forskjellige ingredienser og som garantert vil blidgjøre den kresne gane. Det er vanskelig å ikke finne en favoritt på vår meny – Dette er kanskje hovedårsaken til at tapas forblir en selskapsvinner da det brede utvalget av kokkekunst treffer ethvert hjerte.
Siden vår oppstart har vi opparbeidet oss mange gode erfaringer, men også referanser og faste kundeforhold, noe som ikke er tilfeldig da vi i Vann i Munn er best på tapas!

Alle våre retter leveres på Spanske terrakottafat hvor maten er autentisk og lekkert dandert og passer perfekt for selskaper med 20-500 gjester. Vi er opptatt av å gi dere den autentiske opplevelsen fra A-Å. Vi er tilgjengelig i hele Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus.

For deg som ønsker tapas som skiller seg ut og som garantert vil falle i smak hos dine gjester, kan du trygt ta kontakt med oss i Vann i Munn Catering!