Tapas catering i særklasse

Vann i munn Catering har siden vår oppstart i 1996, stolt kunne si at vi var først ute med ekte autentisk Spansk tapas som catering.

Ettersom årene har gått og vi nordmenn er blitt godt kjent med tapas, har vi sørget for å utvikle våre retter med tiden. Og søken etter nye kombinasjoner av spanske råvarer er like kontinuerlig som før. For oss handler det like mye om et godt autentisk uttrykk som en unik smaksopplevelse. Det er bare å la seg friste av vårt brede utvalg av tapas.

På vår tapas- meny finner du:

  • Tapas la Fiesta – Spansk tapas
  • Tapas med retter fra hele Spania
  • Tapas Exclusivas – Eksklusiv tapas
  • Tapas del medio oriente – Smaken av Midtøsten
  • Spansk Veganas – Vegansk tapas

Vår tapas catering er laget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet. Vi bruker kun de beste råvarer fra utsøkte leverandører. Våre buffeter leveres på Spanske terrakottafat som vi importerer selv fra Spania. Disse gir et ekte helhetlig inntrykk hvor maten er autentisk og lekkert dandert. Vi har ord på oss for rause porsjoner og alle og en hver skal føle seg mett og tilfreds når de går fra bordet.

Tapas catering for alle typer selskaper

Etter en lang reise har vi dannet oss mange erfaringer og vi er stolte av å kunne tilby god mat til store arrangementer, så vel som mindre selskaper. Uansett anledning og samling, overlat maten til oss! Vi i Vann i Munn vil sørge for at det blir enkelt for deg som vert å bestille fra oss, og at maten blir levert ferdig dandert på pene fat.

Skal du arrangere bryllup, bursdag, dåp eller konfirmasjon. Overlat maten til oss! Uansett anledning, selskap og sammenkomst.

Tapas catering – perfekt for firmafest

På en arbeidsplass møter man ofte mange forskjellige mennesker. Dette gjenspeiler seg også i smaker og foretrukne matretter. Våre menyer er allsidige og imøtekommer alle sine ønsker og behov – selv den kresne vil finne sin nye favoritt!

Ønsker dere et julebord som skiller seg ut?

Den norske julematen skal man ikke kimse av, men som oftest får vi kvoten vår i løpet av julen med familien. Da kan julebordet bestå av en annen og mer eksperimentell smak av julen ved hjelp av tapas. For deg som ønsker profesjonell kokkekunst, vil vi anbefale vår catering på det varmeste.

Vegansk tapas for den miljøvennlige

Den grønne bølgen har kommet for å bli. Klimavennlig og bærekraftig mat er viktigere nå enn noen gang. Vi er stolte av vår fullverdige veganske tapas buffet som er laget på ferske råvarer, garantert 100% vegansk og et bevisst bærekraftig valg.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo, samtidig som vi dekker store områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell og innbydende tapas catering!