Tapas catering i særklasse

Vann i munn Catering har siden vår oppstart 1996, stolt kunne si at vi var først ute med ekte autentisk Spansk tapas som catering.

Ettersom årene har gått og vi nordmenn er blitt godt kjent med tapas, har vi sørget for å utvikle våre retter med tiden. Og søken etter nye kombinasjoner av spanske råvarer er like kontinuerlig som før. For oss handler det like mye om et godt autentisk uttrykk som en unik smaksopplevelse. Det er bare å la seg friste av vårt brede utvalg av tapas.

På vår tapas- meny finner du:

  • 7 retters tapas
  • Tapas la Fiesta – Klassisk tapas
  • Tapas Especiales – Tapas med retter fra hele Spania
  • Tapas Exclusivo
  • Smaken av Midtøsten
  • Tapas Vegansk

Vår tapas catering er laget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet. Vi bruker kun de beste råvarer fra utsøkte leverandører. Våre buffeter leveres på Spanske terrakottafat som vi importerer selv fra Spania. Disse gir et ekte helhetlig inntrykk hvor maten er autentisk og lekkert dandert. Vi har ord på oss for rause porsjoner og alle og en hver skal føle seg mett og tilfreds når de går fra bordet.

Tapas catering for alle typer selskaper

Etter en lang reise har vi dannet oss mange erfaring og tillater oss å skryte av hvor gode vi er til å få mat til større arrangementer til å smake like godt som til mindre selskaper. Vi egner oss for selskaper med 20-500 gjester. Vår tapas catering egner seg like godt for barnedåp som til firmafest – rett og slett der hvor det finnes forsamlinger av mennesker som liker berikende smaksopplevelser.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell og innbydende tapas catering!