For deg som ønsker å ta Spansk tapas til et annet nivå

Tapas har sin opprinnelse fra Spania og kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke til»/ «å dekke over». Det tilhørende substantivet er una tapa som betyr «et lokk». Opprinnelig plasserte man en liten brødskive over sherryglassene for å forhindre fluer, men senere ble det også plassert småretter, en ostebit eller en skinkebit oppi glassene.

Vann i Munn Catering er et resultat av vår kjærlighet til Spania og det Spanske kjøkken. Vi har siden vår oppstart i 1996  smakt oss fra tapasbar til tapasbar både i de små landsbyene og i de store byene og som har inspirert våre menyer og gitt oss en rekke nyttige erfaringer. Vi bruker Spanske råvarer og legger vår stolthet i å lage autentisk Spansk mat fra bunnen av til glede for deg og dine gjester.

På vår Spanske tapas-meny finner du

  • Tapas la Fiesta – Klassisk spansk tapas
  • Tapas Exclusivas – Eksklusiv tapas
  • Tapas Veganas – Vegansk tapas
  • Créma Catalana
  • Sitron og Polentakake

Alle våre retter leveres på Spanske terrakottafat hvor maten er autentisk og lekkert dandert – Alt for å gi dere det autentiske preget.

Gi dine gjester en ny smaksopplevelse 

Som spesialister på spansk tapas føler vi etter 27 år at tiden er moden for å tørre å ta sjansen på å tilby noe annet enn koldtbordet vi har sett i flere tiår. Vi nordmenn er med tiden blitt godt bereiste og smakt en rekke nye smaker. Hvorfor ikke utfordre dine gjester med autentisk tapas fra Spania?

Matretter basert på autentiske matreiser

Vi har vært med på smaksreiser og lært oss matkulturene, råvarer, krydder og sammensetningene på nært hold, og synes det er veldig gøy å kunne tilby et spennende alternativ til det norske tradisjonelle koldtbordet. Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra våre kunder om standarden og kreativitet, og ikke minst; det autentiske preget!

Vi tilbyr flere typer tapasbuffeter i forskjellige størrelser og prisklasser, alt ettersom hvilken type arrangement eller budsjettet tillater. Vi har ord på oss for rause porsjoner og alle og en hver skal føle seg mett og tilfreds når de går fra bordet.

Vi er tilgjengelig i hele Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker Spansk tapas som skiller seg ut!