Tapas for deg som skal arrangere barnedåp

Mat spiller en viktig rolle i enhver feiring, og når det gjelder dåp, er det mange deilige alternativer å velge mellom på vår meny!

Selv om hovedpersonen ikke kan hjelpe deg på denne dagen, hjelper vi i Vann i Munn Catering deg med å sette sammen en passende tapas- buffet som gjør dagen uforglemmelig. Vi tror at den lille merker den gode stemningen rundt et godt måltid hvor familie og venner er samlet.

Under følger våre populære tapasbuffeter som passer perfekt til barnedåp

– Tapas La Fiesta-tapas

– Tapas del medio oriente – Smaken av Midtøsten

– Créma Catalana

– Sitron og Polenatakake (kake til 10 personer)

Det er ingen tilfeldigheter i våre sammensatte menyer, eller i våre valg av råvarer og ingredienser.

Tapas La Fiesta er vår store stolthet når det kommer til tapas sin autentisitet, opprinnelse og det spanske kjøkken. 

En barnedåp med tapas som skiller seg ut

For deg som ønsker tapas og mat til barnedåp som skiller seg ut, har vi gleden av å tilby tapas fra Midtøsten. Midtøstens kjøkken ansees som bærekraftig og miljøvennlig med sitt store utvalg av grønnsaksretter. «Smaken av Midtøsten» består av smaksrike retter med vakre farger, men likevel ikke sterk. 

Veganske tapas-buffét

Som kokkekunstnere er vi også stolte av å kunne by på en meny som definitivt skiller seg ut, vår egen fullverdige Veganske Tapas. Den grønne bølgen har kommet for å bli, og klimavennlig og bærekraftig mat til barnedåp er viktigere nå enn noen gang.

For andre menyforslag kan du klikke deg inn på våre menyer for å se flere alternativer.

Alt du får servert på våre buffeter er laget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet. Vi bruker kun de beste råvarer fra utsøkte leverandører.

Vi har siden vår oppstart reist fra landsbygd til by i Spania for å tilegne oss inspirasjon underveis for å kunne gi våre retter det lille ekstra for å skille seg ut.

Vi har siden vår oppstart reist fra landsbygd til by i Spania for å tilegne oss inspirasjon underveis for å kunne gi våre retter det lille ekstra for å skille seg ut. I praksis har dette bestått av en rekke spennende smaksreiser og lærdom av forskjellige matkulturer, råvarer, krydder og sammensetningene på nært hold. Dette har utvilsomt gitt oss inspirasjon til å tilby et spennende alternativ til det Norske tradisjonelle koldtbordet.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo, samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå med mat til din barnedåp!